Angèle Roelofs

Theatermaker

 

 

 

 

SNELDICHTER
“Jij bent écht snel!” collega
“De volgende keer dat ik iets organiseer, huur ik jou weer in. Nogmaals bedankt voor je mooi ingetogen manier van dichten met alle passie die je in je hebt. Nogmaals dank.”
“Ik heb helemaal kippevel, zo mooi!”
vader van revalidante

 

 In het Erasmusziekenhuis heb ik laatst in 3,5 uur tijd op ongeveer 7 verschillende locaties als sneldichter gewerkt. In die tijd heb ik meer dan 100 persoonlijke gedichten gemaakt. In de managementkamer heb ik bv. in een kwartier 6 gedichten van 8 regels gemaakt en daarvan twee voorgedragen. 

BEWEGINGSACT OP MAAT

“Angèle was voor mij de meest memorabele verschijning van het hele festival.” 
Harry Roekens, fotograaf

Sinds 30 jaar werk ik als performer. Na mijn opleiding bewegingstheater, heb ik mijn eigen acts ontwikkeld, b.v.: percussie, zang (solo of met band) en/of acrobatiek/steltenimprovisatie. Met liefde maak ik performances op maat vanuit uw wensen. 

De interactie ontstaat vanuit improvisatie in intiem contact met het publiek. Door naar hun onbewuste communicatie te luisteren: ik kijk ofwel diep in de ogen dan wel naar hun andere non-verbale lichaamssignalen. Daarop reageer ik subtiel en speels met beweging. Deze ontdekkingsreis der menselijke beweging is de rode draad en ontstaat ter plekke. 

ATLANTIS

 

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_slideshow”]

MIME-ACT

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_slideshow”]

ZWEEFTEEF

(Photos by Michel Arntz)

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_slideshow”]

 

ACROBATICS

“Als ik wist dat jij dit kon, had ik jou nog veel meer stunts gegeven.” Regisseur Djotipersad Lachman

CLOWN ACT